maandag 25 mei, 2020
Praktijk Frederiksplein | Marieke Ruijter
ow holmes quote

Therapeuten

Marieke Ruijter is BIG* geregistreerd Klinisch Psycholoog en Psychotherapeut. Zij heeft ruime ervaring in de geestelijke gezondheidszorg en psychiatrie en werkt met volwassenen en adolescenten vanaf 16 jaar. Naast haar opleiding als cognitieve gedragstherapeut heeft zij kennis van diverse stromingen en ervaring met diverse behandelmethoden, waaronder schemagerichte therapie, mentalisatie bevorderende psychotherapie (MBT) en traumabehandeling met behulp van EMDR.

Zij is lid van de VGCT, LVVP, en de Nederlandse Vereniging van Neuropsychologie.

In haar werk als psychotherapeut hecht ze belang aan het bieden van een veilige omgeving waarbinnen een goede samenwerking met de cliënt centraal staat.

Engels of frans sprekende cliënten zijn welkom.

Marieke geeft supervisie in het kader van de opleiding tot GZ-psycholoog (BIG), tot Klinisch psycholoog (BIG) en de opleiding tot psychotherapeut, waaronder cognitieve gedragstherapie in het kader van het lidmaatschap van de VGCT.

Marieke begeleidt intervisie van teams in bedrijven en non-profitorganisaties, met als doel dat de teams de intervisie na verloop van tijd zelfstandig voortzetten. Hierbij staat kwaliteitsverbetering in het werk voorop.

Contact

Neem contact op met Marieke Ruijter.

Naam:
Telefoon:
E-mail:
Uw bericht:

 

Overige Therapeuten